Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Camera spion 720 p in Dock incarcator de telefon - functionare permanenta

Mai multe poze

Camera spion 720 p in Dock incarcator de telefon - functionare permanenta

Preţ normal: 1.490,00 RON

Special Price 888,00 RON

Availability: In stoc

O camera spion la care nu mai trebuie sa i reincarcati acumulatorii! Camera spion 720 p in Dock incarcator de telefon - functionare permanenta, camuflare absoluta, ideala pentru casa si birou!
Descriere produs

Detalii

Mini camera spion in suport incarcator pentru smartphone cu mufa micro USB . Ideala pentru ca se confunda foarte usor cu un incarcator de telefon si camera spy poate ramane conectata in permanenta la electricitate, asigurandu-va supraveghere non-stop.

Rezolutia HD insoteste acest mare avantaj al alimentarii permanente, si transforma camera spy din incarcatorul tip dock intr-un gadget excelent. Camuflarea aleasa va fi un aliat pentru utilizatorii smartphone-ului cu incarcare mini usb. Nimeni nu va banui ca suportul folosit pentru reincarcarea telefonului este de fapt o mini camera de supraveghere ascunsa si monitorizare discreta .

Toate inregistrarile sunt stocate pe un card de memorie microsd de pana la 64 de GB care se va scrie ciclic, adica in momentul in care este plin, se vor sterge cele mai vechi inregistrari pentru a face loc altora noi.

Pornirea camerei spion se face din telecomanda iar inregistrarile se pot activa doar cand in jur exista miscare, datorita unui senzor special incorporat. Un alt aspect important este ca lentila spy este aproape invizibila.

Cele mai frecvente situatii de utilizare pentru Camera spy 720 p in incarcator DOCK cu alimentata permanent si activabila din telecomanda

Supravegherea copiilor si a bonei sau menajerei

Monitorizarea discreta a biroului sau a locuintei

Supravegherea partenerului

Obtinerea de dovezi

Sistem auxiliar de supraveghere de care nu stie nimeni

Modalitatea de functionare a camerei spion mascata in incarcator dock

  1. Se introduce cardul de memorie pe care se vor salva inregistrarile
  2. Se conecteaza suportul incarcator la o priza
  3. Se porneste camera din telecomanda pe modul dorit, continuu, la detectie miscare,
  4. Se descarca filmarile si se vizualizeaza utilizand un player video pe laptop sau direct pe un TV

Cutia produsului contine

Incarcator dock cu camera video spy

Cablul de alimentare

Manual de utilizare

Certificat de garantie

 

Parere despre produs