Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Ceas Touch Screen pentru copii Gps Tracker cu functie de microfon Gsm

Mai multe poze

Ceas Touch Screen pentru copii Gps Tracker cu functie de microfon Gsm

Preţ normal: 922,00 RON

Special Price 544,00 RON

Availability: In stoc

Comanda ACUM ceas Touch Screen pentru copii Gps Tracker cu functie de microfon Gsm la cel mai mic pret de pe spion.com.ro Spion Shop . Gps pentru localizarea copiilor si batranilor .

Descriere produs

Detalii

Cumpara ACUM localizator GPS tracker mascat intr-un ceas de mana la cel mai mic pret de pe spion.com.ro Spion Shop . Gps util pentru copii si batrani .

 

Ceas inteligent cu functii de localizare GPS si apelare telefonica pentru protejarea copiilor si adolescentilor. Design modern si ecran touch pentru o experienta cat mai placuta in utilizare.

Datorita functiilor de care dispune acest ceas este folosit de cat mai multi parinti pentru a comunica cu copii lor si pentru a le afla pozitia in caz ca se ratacesc sau au vreo problema.

 

Legatura dintre parinte si copil se face prin retelele GSM si GPS iar pentru ca ceasul sa poata comunica cu orice telefon va folosi o cartela GSM

 

Pe functia de telefonie ceasul de mana cu GPS va poate apela si trimite sms sau invers, poate fi apelat si setat prin sms. SOS este functia care, prin apasarea unui simplu buton de la ceas, va porni o serie de 3 apeluri consecutive catre 3 numere prestabilite, pana va detecta un raspuns.

In momentul unui apel catre ceasul GSM GPS el poate raspunde automat astfel incat parintele sa auda ce se intampla in acel moment cu copilul sau.

 

Functia prin care ceasul transmite pozitia sa exacta poate fi activata atat de purtator cat si de la distanta de un parinte sau o alta persoana. Purtatorul va vedea coordonatele pe ecran, cealalta persoana va primi un sms cu coordonatele latitudinale si longitudinale pentru identificarea pe harta a pozitiei.

 

Cum utilizam ceasul de mana cu tracker GPS si functie SOS?

 

Primul pas este sa introducem in ceas o cartela GSM fara cod PIN care a fost in prealabil initializata.

Urmatorul pas este montarea acumulatorului care este apoi incarcat la maxim.

Urmeaza efectuarea setarilor pentru cele 3 numere apelabile prin functia SOS si a numarului cu care se va tine legatura in principal.

Se va apela numarul cartelei sms ori de cate ori doriti sa verificati ceva.

 

Situatii de utilizare

 

Pentru protectia si monitorizarea copiilor si adolescentilor. In cazuri exceptionale se poate folosi si pentru batrani sau animale de companie.

 

Design ultra modern, curea colorata in 4 variante.

Dimensiuni 65*44*18

Greutate 52 g

 

Informatii tehnice :

Baterie

   3.7vDC/800mAh

Stand by

215 ore

Functionare continua pe voce

3.5 ore

Functionare pe GPS

20 ore

Antena

Interna GSM GPS

Temperatura operare

-10  + 55


Cutia produsului contine:

GPS tracker Ceas cu curea

Cablul de incarcare

Manual de utilizare

Certificat de garantie

Parere despre produs

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare