Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Spionare computer Arm Keylogger

Mai multe poze

Spionare computer Arm Keylogger
277,00 RON

Availability: In stoc

Cauta cel mai nou model de Arm Keylogger .Verifica oferta de Arm Keylogger la cel mai mic pret pe
Descriere produs

Detalii

Computer spionaj Arm Keylogger

Arm Keylogger este un program care va permite sa aflati tot ce s-a operat pe computer din momentul in care a fost deschis si pana a fost inchis (parole email, discutii pe mess, documente accesate, programe folosite). Programul este invizibil.

Arm Keylogger este ideal pentru:

-Verificare copiilor cat timp sunt la computer,

-Monitorizarea activitatii de pe computer cand sunteti plecat ,

-Spionarea partenerului de viata,

-Supravegherea angajatilor.

Arm keylogger este un program care inregistreaza activitatea userilor unui computer si o salveaza intr-un fisier criptat. Folositi acest program pentru a afla ce se intampla pe computerul dumneavoastra cat timp sunteti plecat, pentru a pastra o arhiva la tot ce aveti pe computer, ca sa aflati parolele celor care folosesc computerul sau sa va monitorizati copii. Il puteti folosi de asemenea pentru a detecta accesul neautorizat. . Pe deasupra, Arm keylogger pastreaza informatii despre adresele de internet pe care userul le-a vizitat, documente accesate , discutii pe chaturi ,parole .

Cu alte cuvinte Arm Keylogger inregistreaza tot ce se intampla pe un computer din momentul in care a fost deschis pana la inchiderea PC-ului.

Acest program odata instalat este invizibil pentru toti. Arm. keylogger nu este visil in taskbar, programs files, start up sau oriunde in alt loc. Este perfect invisibil.


* Monitorizare chat - Arm a fost proiectat sa inregistreze si sa monitorizeze ambele parti ale conversatiei in urmatoarele programe de mesagerie instant: yahoo messenger, ICQ Pro, ICQ Lite, Skype, Windows Messenger, Google Talk


* Web update - Arm. keylogger poate verifica daca exista update-uri ale programului, le va downloada si instala automat

 

Parere despre produs

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare