Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Detector profesional de camere spion VORON

Mai multe poze

Detector profesional de camere spion VORON

Preţ normal: 12.500,00 RON

Special Price 12.100,00 RON

Availability: In stoc

Verifica  acum detector profesional de camere spion VORON disponibil pe spion.com.ro la preturi minime . Comanda aparat profesional de depistare a camerelor spion !!!

Descriere produs

Detalii

Detectorul de camere spy VORON este conceput pentru a detectia rapida a minicamerelor video inclusiv cele cu mini lentila tip BULLET ( cele mai mici lentile existente ) .

Unde poate fi folosit detectorul VORON ?

-la birou

-acasa

-sala de sedinta

-camera de hotel

-toalete publice

Principiul de detectie al detectorului VORON este bazat pe reflectia luminii sau reflectia fasciculului luminos , adica atunci cand o camera este detectata , va rezulta un punct rosu luminos , care este de fapt lentila mini camerei spion .

Distanta de detectie a minicamerelor video descoperite ( chiar daca lentila este mai mica de 1 mm )  cu detectorul VORON este IMPRESIONANTA , adica de la 1 la 50 de metri in functie de conditiile de operare .

Tehnologia folosita de detectorul spy VORON este iluminarea LED a lentilellor , ceea ce face utilizarea detectorului sigura si pentru operator (in comparatie cu luminarea LASER).

Scanarea in campul optic va permite sa detectati ORICE  tip de minicamera indiferent de dimensiunea lentilei ,chiar  daca este pe cablu sau wireless, daca este oprita sau pornita minicamera .

Solutia tehnica folosita la constructia detectorului spy VORON , adica prisme ROOF si sticla translucida , combinate cu un  design compact a rezultat o marire a intensitatii fasciculului luminos , o extindere a campului de detectie si o exceptionalea calitate a imaginii .

Sursa efectiva de impuls asigura un timp lung de utilizare (minim 3 ore) , in conditiile in care VORON functioneaza cu o singura baterie AA (1.5 V)

Carcasa detectorului  VORON este facuta din aliaj de aluminiu iar manerul  si suportul pentru ochi dintr-un  cauciuc foarte placut la atingere .

Detectorul VORON este foarte usor de utilizat si nu necesita pregatire sau cunostinte speciale  .

Specificatii tehnice detector VORON

 

Lungime

140 mm

Latime

68 mm

Grosime

50 mm

Greutate

0.33 kg

Carcasa

Aliaj aluminiu
Setul VORON contine :

Detector VORON

Manual Utilizare

Snur

Garantie 36 de luni .

Productie RUSIA .

Parere despre produs