Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Protect 1205 Pix detector de microfoane

Mai multe poze

Protect 1205 Pix detector de microfoane
1.450,00 RON

Availability: In stoc

Testeaza acum Protect 1205 Detector de microfoane ascunse 6 GHz in pix .Ideal pentru detectarea camere si microfoane spion . Cel mai bun pret garantat. PROMOTIE ! Vezi PRET ACUM !!
Descriere produs

Detalii

Detector microfoane si camere - Pen Detect 1205

Detector portabil de microfoane si camere ascunse ascuns intr-un pix Protect 1205 . Super portabil , va anunta discret daca sunteti filmat si inregistrat .

Protect 1205 este un aparat cu ajutorul caruia se pot detecta anumite dispozitive prin care se incearca scurgeri de informatii, cum ar fi: microfoane wireless, microfoane GSM, camere wireless, telefoane mobile si oricare alte tipuri de dispozitive care emit un semnal cu frecventa cuprinsa intre 50MHz si 6 GHz. ( nu detecteaza reportofoane si camere cu memorie interna )


Protect  1205 este proiectat sub forma unui pix, care, de exemplu, poate fi pozitionat in buzunar, astfel incat sa fie folosit in orice situatie, loc si moment.
Protect 1205 poate detecta si dispozitivele care bruiaza semnalul telefoanelor mobile.


Aparatul detecteaza semnalele radio, chiar si pe cele digitale (GSM/DECT), semnalizand fara sunet, numai prin LED-uri indicatoare, situate lateral. Atunci cand nivelul de emisie radio este foarte ridicat, semnalizeaza prin LED-ul situat in capatul detectorului, fara a fi nevoie sa-l scoateti din buzunar. Este foarte util in anumite situatii, ca de exemplu, in timpul unor discutii de afaceri intr-un birou strain.

Specificatii tehnice Detector microfoane si camere - Protect  1205:

- Frecventa de detectie: 50 - 6000 MHz
- Alimentarea: 1xAAA
- Indicator: LED
- Puterea de consum: 50mAh
- Timp de functionare continua: 8ore

Garantie 2 ani .

Productie SUA .

 

Parere despre produs