Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Iphone 5-5s dock cu microfon GSM spion activabil la detectie voce si localizator gps

Mai multe poze

Iphone 5-5s dock cu microfon GSM spion activabil la detectie voce si localizator gps

Preţ normal: 813,00 RON

Special Price 578,00 RON

Availability: In stoc

Testeaza acum Iphone 5-5s dock cu microfon GSM spion activabil la detectie voce si localizator gps, pentru a beneficia de ambele functii de urmarire la un pret special!
Descriere produs

Detalii

Acum dispozitivul GSM spy cu microfon si  sistem de localizare gps este bine camuflat intr-un dock de iPhone 5 – 5s. Nu veti mai fi nevoiti sa il ascundeti in diverse locuri, cu riscul de a fi depistat sau de a fi afectata calitatea receptiei sunetului. Il puteti lasa oriunde si nu atrage atentia, mai mult il puteti oferi cadou pentru a monitoriza o persoana. Cu ajutorul  acestui incarcator mobil puteti asculta ce se discuta in jurul lui si puteti fi informati cu privire la coordonatele spatiale exacte ale dispozitivului.

 

Microfonul gsm din incarcator pentru Iphone 5 – 5s este compatibil cu multiple retele GSM GPRS

 

Cum functioneaza mini microfonul spy ?

 

Primul pas este montarea corecta a cartelei GSM  in interiorul dispozitivului de incarcare pt Iphone.

Pasul doi este ascultarea prin apelarea numarului cartelei montate sau prin activarea acesteia la detectia de zgomote sau sunete . Activarea se poate face prin apel sau sms pentru 2 praguri de sensibilitate. Microfonul incorporat, fiind unul performant, poate apela automat numarul prestabilit si la detectia de sunete de doar 35 de decibeli.

Pentru a primi coordonatele spatiale, adresa unde se afla persoana  ce poseda incarcatorul mobil pentru Iphone 5, se trimite un cod prin SMS pe numarul cartelei din dispozitiv. Tot prin SMS va va raspunde si dispozitivul cu o abatere de 10 m.

 

Ceea ce face acest microfon de spionaj fantastic ,0este faptul ca are alimentare permanenta si ca nu trebuie incarcat niciodata . El functioneaza si atunci cand incarca iphone-ul si prin amplasarea pe un birou ( in centrul discutiilor ) va asigura cel mai clar  sunet posibil .

 

Iphone 5-5s dock cu microfon gsm spy si activare vocala se poate folosi pentru:

 

Monitorizarea copiilor dumneavoastra

Supravegherea locuintei sau biroului

Verificarea angajatilor, menajerei, bonei

Testarea fidelitatii partenerului

 

Cutia produsului contine

 

Dock Iphone 5-5s cu microfon gsm si activare vocala

Incarcator

Manual de utilizare

Certificat de garantie 12 luni

Parere despre produs

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare