Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Microfon spion gsm mini BAS 200 - cel mai comandat

Mai multe poze

Microfon spion gsm mini BAS 200 - cel mai comandat

Preţ normal: 170,00 RON

Special Price 110,00 RON

Availability: In stoc

Testeaza acum microfon gsm spion BAS 200 ieftin .Ideal pentru spion audio discret . Cel mai mic pret garantat. PROMOTIE ! Vezi PRET ACUM !!!
Descriere produs

Detalii

Microfon gsm spionaj BAS200

Cel mai mic microfon spion - Microfon spionaj audio GSM - BAS200

Microfon gsm spion bas200 la cel mai mic pret . Utilizat pentru ascultarea ambientala a locuintei dumenavoastra . Cu acest microfon spy puteti aculta tot ce se vorbeste pe o raza de 8-10 metri in jurul dispozitivului spion . Doar sunati si ascultati .


Cum functioneaza? Foloseste o cartele obisnuita GSM (pre-pay sau abonament, Vodafone, Orange, Cosmote), al carui numar il apelati cand doriti sa supravegheti sonor incinta in care ati lasat microfonul. Tot procesul este foarte discret, nici un indiciu nu tradeaza prezenta microfonului. Nu suna, nu are luminite care palpaie, nu are butoane pornit/oprit, este activat automat la primirea apelului Dvs. si intra in stand-by automat la incheierea supravegherii. Microfonul este foarte sensibil, orice sunet pe o distanta de 8-10m este captat si poate fi auzit cu usurinta.

Microfonul spion se poate monta oriunde datorita dimensiunilor reduse: acasa, in masina, in geanta sau in rucsac. Daca este nevoie de o supraveghere continua de lunga durata, aparatul se poate alimenta de la priza(adaptorul pentru priza nu este inclus) sau de la bricheta auto(USB).

 

- Microfon spion mini GSM
- Supraveghere si monitorizare audio ambientala  de la distanta, prin telefonie GSM
- Functioneaza cu cartela SIM pre-pay sau abonament (Vodafone, Orange, Cosmote)
- Dimensiuni reduse( o cutie de chibrituri)
- Functionare discreta
- Sensibilitate mare
- Perioada indelungata in stand-by

 Ideal pentru incaperi de pana la 60 de metri patrati .

 

Pentru varianta cu standby de 30 de zile sau 30 de ore de ascultare detalii aici

 

Garantie 12 luni .

Parere despre produs

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare