Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Microfon Gsm spion cu activare vocala in carcasa telefon

Mai multe poze

Microfon Gsm spion cu activare vocala in carcasa telefon
699,00 RON

Availability: In stoc

Testeaza microfon gsm de spion cu detectie voce integrat in carcasa telefon la cel mai mic pret pe spion.com.ro .Ideal pentru ascultare ambientala discreta . Model CTMGX801VA !
Descriere produs

Detalii

Carcasa telefon  dotata cu mini microfon spy gsm. Puteti asculta de pe telefonul dumneavoastra tot ce se vorbeste intr-o incapere de 25-30 de metri patrati, doar sunand de oriunde v-ati afla  . Model CTMGX801VA

Functia de activare vocala cu care este dotat modulul spion din carcasa de telefon va permite sa fiti atentionat (sunat de microfon )  atunci cand in incaperea in care se afla microfonul incepe sa se vorbeasca  . In acest fel veti economisi timp si veti asculta doar momentele cu adevarat importante . Functia speciala de detectare a sunetelor  este activabila/dezactivabila  de la distanta prin sms-uri de comanda si poate fi comutata de cate ori doriti .

Ceea ce face special acest model de microfon spion este faptul ca introducerea cartelei in microfon se face extrem de discret  ... deci nimeni nu va vedea locul cartelei ...camuflaj ideal  pentru un microfon spion .

Exemple de situatii in care poate fi utilizat microfonul spy camuflat in carcasa telefon  :

Monitorizarea audio a bonei cat timp sunteti plecat de acasa
Monitorizarea angajatilor

Spionarea iubitului- iubitei
Monitorizarea discreta a copiilor
Obtinerea dovezilor audio
Supravegherea batranilor sau a persoanelor cu dizabilitati

De retinut :

Prin simpla apelare de pe telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea telefonului  cu microfon spion ambiental .

Functia de baza a telefonului este anulata , de aceea recomandam utilizarea unui telefon mai vechi (care oricum il aveati prin casa ) in care sa punem un microfon GSM pentru supraveghere discreta. TELEFONUL NU VA MAI FI FUNCTIONAL !!! Este doar o carcasa de telefon in care noi integram un microfon spion !

Daca telefonul de pe care ascultati permite  functia  de inregistrare a apelurilor , puteti stoca toate inregistrarile pentru a le folosi ca si dovezi .

 

  Functie spion :

-          ascultare in timp real de oriunde din lume ( fara limita de distanta )

-          sensibilitate ridicata , 2 microfoane foarte clare incorporate

 

  Cum utilizam microfonul ascuns in carcasa de telefon  ?

Se desface telefonul si se respecta instructiunile pentru identificarea microfonului gsm

Se introduce in modulul spion o cartela GSM din orice retea de telefonie  (Vodafone, Telekom , Orange).

Inchideti carcasa telefonului

Dupa circa 1 minut puteti suna pe numarul asociat cartelei GSM  introduse in carcasa de telefon , acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se vorbeste in respectiva camera .

Specificatii tehnice microfon spion in carcasa de telefon  :


-Functioneaza cu orice cartela GSM (Orange , Telekom , Vodafone )
-Acumulator incorporat Li-polimer 1000 mAh
-Frecventa 800/900/1800 MHz(functioneaza in majoritatea tarilor )
-Timp de ascultare 10-12 ore

-Timp de standby 10-12 zile

Perioda de garantie este de 12 luni .

Putem integra microfon gsm spion in orice telefon (carcasa de telefon ) doar daca renuntam la functia initiala telefonului , deoarece interceptarea convorbirilor (in cazul in care telefonul ramane functional este interzisa ) .  Cu alte cuvinte , va fi un microfon spy foarte bine mascat (intr-un banal telefon – de preferat fostul telefon care nu il mai utilizati ) si care nu atrage deloc atentia . In cazul in care vreti sa ne trimiteti dumneavoastra telefonul in care sa integram microfon, perioada de executie va fi de 3 zile.


Nu utilizati echipamentul in scopuri ilegale .

Coletul contine :

-Carcasa de telefon  cu microfon gsm spion CTMGX801VA

-Manualul de utilizare in limba romana

-Certificat de garantie

Producator Tehnics Engineering

Parere despre produs