Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Microfon gsm spion in suport de pixuri JS-GSM09

Mai multe poze

Microfon gsm spion in suport de pixuri JS-GSM09
509,00 RON

Availability: In stoc

Suport de pixuri imbunatatit cu microfon gsm spion si functie de detectie vocala . Dumneavoastra nu trebuie decat sa sunati si sa ascultati . Microfon special pentru ascultare ambientala .
Descriere produs

Detalii

Microfon spy in suport de pixuri JS-GSM09

Suport de pixuri obisnuit dotat cu microfon gsm cu detectie vocala. Dispozitivul va atentioneaza printr-un sms ca a detectat voci. Dumneavoastra nu trebuie decat sa sunati, din orice colt al lumii pentru a afla ce se intampla in jurul aparatului.

Functionare :

  1. Se monteaza in dispozitiv oricecartela SIM GSM (Vodafone, Orange, Cosmote) prepay sau abonament

  2. Puteti apela de la orice telefon din reteaua fixa sau mobila, din orice colt al lumii, numarul de telefon alocat cartelei iar acesta va raspunde in mod automat si va intercepta sunetele din incaperea in care este montat pe o distanta de pana la 7 metri.

  3. Microfonul GSM are capacitatea de a detecta sunetele din incaperea in care se afla. Asa ca nu este nevoie sa sunati mereu! Veti fi atentionat printr-un SMS ca in incapere a fost detectata o voce. O functie de atentionare foarte eficienta!

Functia de detectare a zgomotelor va ajuta sa economisiti timp si baterie.

Caracteristici:

  • compatibilitate: orice cartela SIM GSM

  • raza interceptare: 5-7 metri pe 4 canale

  • durata standby: 10 zile

  • durata functionare continua: 4 ore

  • temperatura functinare: -40 +50 Celsius

Pretul include TVA

 

Parere despre produs