Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Minicamera spion profesionala mascata in incarcator de priza – lentila in mufa cablu - SpyLab CSIACLC30

Mai multe poze

Minicamera spion profesionala mascata in incarcator de priza – lentila in mufa cablu - SpyLab CSIACLC30

Preţ normal: 1.990,00 RON

Special Price 1.690,00 RON

Availability: In stoc

Comanda mini camera spion profesionala ascunsa in mufa unui cablu conectat la incarcator de priza la pret bun de pe spion.com.ro . Una din cele mai complete camere spion pentru supraveghere bona si sot infidel . Model SpyLab CSIACLC30
Descriere produs

Detalii

SpyLab CSIACLC30  este o mini camera mascata profesionala proiectata special pentru a avea autonomie(baterie )  de lucru nelimitata . Sistemul de inregistrare DVR este ascuns intr-un banal incarcator de priza iar lentila (partea care preia imaginile ) este extinsa inteligent la sfarsitul cablului in mufa (integrata perfect in designul mufei cablului ).

O minicamera spion ascunsa la vedere  ! Solutia aleasa de profesionisti !

 Camera spion SpyLab CSIACLC30 este una de exceptie ,fiind  una cele mai bine camuflate solutii pentru inregistrarea discreta a copiilor , a bonei , supravegherea insesizabila a casei , a biroului dumneavoastra sau pentru inregistrarea sedintelor . Lentila este extrem de greu de gasit pana si de profesionisti , poate fi lasata oriunde (ideal pe jos sau pe birou ), indreptata spre zona ce o vreti monitorizata si  nu va atrage deloc atentia . In plus lentila poate fi ajustata in asa fel incat indiferent de cum este asezat cablul sa filmeze drept .

Sistemul spion este dotat cu microfon integrat ceea ce insemana ca veti avea inregistrari audio + video sincronizat , totul la calitate HD 720p .

Minicamera SpyLab CSIACLC30  este foarte usor de utilizat : doar se baga incarcatorul in  priza , se pozitioneaza cablul si se alege din telecomanda daca inregistrarea sa fie continua sau bazata pe senzorul de miscare PIR .

Senzorul PIR in infrarosu  incorporat in camera SpyLab CSIACLC30 este un dispozitiv electronic inteligent care masoara radiatia infrarosie (IR) provenita de la obiecte aflate în campul sau vizual. Aparent miscarea este detectata atunci cand un corp cu o anumita temperatura (cum ar fi un om sau un animal) trece prin fata sursei infrarosu (adica un alt corp, obiect) cu o alta temperatura , cum ar fi un perete. Acest lucru inseamna ca senzorul detecteaza caldura de la trecerea unui obiect prin campul de actiune al senzorului si acel obiect rupe campul pe care senzorul l-a determinat anterior ca fiind “normal”. Orice obiect, chiar unul de aceeași temperatura ca si obiectele din jur va activa senzorul de miscare din camera  si va declansa inregistrarea pe memoria camerei spion . Nota : toate corpurile emit energie sub forma de radiatii. Radiatiile infrarosii sunt invizibile pentru ochiul uman ,  dar pot fi detectate de dispozitive electronice concepute în acest sens . Acest dispozitiv sub acoperire este perfect pentru operatiunile de supraveghere, atat pe termen lung cat si scurt.

 

Pentru a vizualiza inregistrarile facute trebuie sa scoateti din priza incarcatorul , sa deschideti  capacul insesizabil , apoi sa scoateti cardul de memorie si sa-l  introduceti intr-un computer . Inregistrarile pot fi vizualizate cu orice player (program de vizualizat filme ) .

 

Specificatii tehnice complete microcamera spion SpyLab CSIACLC30

Rezolutie sistem inregistrare : 640 * 480
Rezolutie lentilei : Clear 480 TVLine (echivalent la HD720p)

Rata frameuri : 25 FPS

Format inregistrari :M-PEG4 , AVI
Unghi lentila camera : 60 °

Tensiune consumata : 110 mAh
Memorie: suporta card memorie microSD pana la 32 Gb (neinclus )
Durata inregistrare : NU are acumulator , alimentare continua de la priza

Stampare inregistrari : DA - cu an, luna, zi, ora, minut,secunda

Mod inregistrare : continua sau la detectia miscarii

Senzor de miscare : PIR sensibilitate setabila – mare ,medie,joasa

Telecomanda: DA

Interfata PC : USB 2.0
Dimensiuni: 63 * 51 * 43 mm
Greutate: 90 g

Producator SpyLab Taiwan

12 luni de garantie.

Parere despre produs

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare