Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Microfon gsm spion mascat in prelungitor PMGS101

Mai multe poze

Microfon gsm spion mascat in prelungitor PMGS101

Preţ normal: 444,00 RON

Special Price 399,00 RON

Availability: In stoc

Verifica acum Microfon gsm spion in prelungitor functional disponibile pe spion.com.ro la preturi minime . Comanda acum prelungitor spion !!!
Descriere produs

Detalii

Prelungitor tripla spionaj functional dotat cu mini microfon spy gsm. Puteti asculta de pe telefonul dumneavoastra tot ce se vorbeste intr-o incapere de 25-30 de metri patrati, doar sunand de oriunde v-ati afla  . Model PMGS101

 

Ceea ce face special acest model de prelungitor tripla spion este faptul ca introducerea cartelei in microfon se face prin desurubarea capacului de la prelungitor ... deci nimeni nu va vedea locul cartelei ...camuflaj perfect pentru un microfon spion . Un alt avantaj mare ale acestui microfon spy este faptul ca este singurul Prelungitor tripla spy  de supraveghere audio care a fost conceput in asa fel incat modulul gsm sa poata fi complet detasabil si folosit in orice alt loc care necesita monitorizare audio  , caz in care incarcarea microfonului se va face la priza sau la usb-ul computerului .

 

Exemple de situatii in care poate fi utilizat microfonul spy camuflat in prelungitorul cu microfon gsm  :

Monitorizarea audio a bonei cat timp sunteti plecat de acasa
Monitorizarea angajatilor

Spionarea iubitului- iubitei
Monitorizarea discreta a copiilor
Obtinerea dovezilor audio
Supravegherea batranilor sau a persoanelor cu dizabilitati

De retinut :

 

Dispozitiv de ascultare foarte usor de utilizat, permitandu-va sa ascultati ce se intampla in lipsa dumneavoastra in camera in care este amplasata prelungitorul  . 

Prin simpla apelare telefonica de pe propriul dumneavoastra telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea prelungitorului cu microfon spion ambiental .

Functia de baza a prelungitorului , NU este deloc influentata de microfonul spion integrat ,toate dozele ramanand functionale  .

Daca telefonul dumneavoastra permite  functia  de inregistrare a apelurilor , puteti stoca toate inregistrarile pentru a le folosi ca si dovezi .

 

  Functie spion :

ascultare in timp real de oriunde din lume ( fara limita de distanta )

sensibilitate ridicata – microfon clar

 

  Cum utilizam microfonul ascuns in prelungitor tripla spy  ?

Se desurubeaza capacul prelungitorului

Se introduce in modulul spion  o cartela GSM din orice retea de telefonie  (Vodafone, Telekom , Orange).

Introduceti in priza prelungitorul  

Dupa circa 2 minute puteti suna pe numarul asociat cartelei introduse in prelungitor , acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se vorbeste in respectiva camera .


Concluzie  :
Functia de monitorizare GSM a dispozitivului NU  este dependenta de conectarea la o sursa de curent, avand si o baterie interna si astfel poate sa functioneze pana la 4 ore si cand nu este bagat in priza ori in timpul unei pene de curent.

Specificatii tehnice microfon spion in Prelungitor Microfon Gsm     :


-Functioneaza cu orice cartela GSM (Orange , Telekom , Vodafone )
-Acumulator incorporat Li-polimer
-Frecventa 800/900/1800 MHz(functioneaza in majoritatea tarilor )
-Timp de functionare: nelimitat conectat la priza ,  3-4 ore in pana de curent  (acumulator intern reincarcabil Lityum )


Prelungitorul cu microfon spion incorporat  este unul  din cele mai vandute microfoane de supraveghere datorita autonomiei nelimitate a microfonului  dar si a camuflajului foarte bun .

 

In cazul in care doriti informatii suplimentare despre produs sau consultanta puteti apela cu inredere numerele de telefon de pe site .


Perioada media de utilizare este de 5 ani . Perioda de garantie este de 12 luni .

Posibilitatea de prelungire a garantiei inca 12 luni cu doar 70 de lei .


Nu utilizati echipamentul in scopuri ilegale .

 

Coletul contine :

 

-Prelungitor cu microfon gsm spion PMGS101

-Manualul de utilizare in limba romana

-Certificat de garantie

 

Producator Tehnics Engineering


 

Parere despre produs

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare