Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Reportofon spion mascat in Stick USB 4 Gb , negru , casti

Mai multe poze

Reportofon spion mascat in Stick USB 4 Gb , negru , casti
228,00 RON

Availability: In stoc

Verifica  acum reportofon spion mascat in Stick USB  4 Gb , negru , casti disponibile pe www.spion.com.ro la preturi minime . Comanda acum reportofon spion mascat in Stick USB  4 Gb !!!

Descriere produs

Detalii

Reportofon spion mascat in Stick USB  4 Gb , negru , casti

Pus pe birou, in buzunar, in masina sau chiar ascuns in diferite obiecte, acest stick USB reportofon va inregistra tot ce se vorbeste pe o raza de 8 metri in jurul lui  .

Memoria de 4 Gb este suficienta pentru  48 de ore inregistrari audio. Produsul se poate folosi si ca stick de memorie normal , pe care puteti salva orice vreti dumenavoastra  sau ca MP3 player pentru a asculta inregistrarile sau muzica .

Reportofonul spion  in stick  usb are incorporat un acumulator Li-ion reincarcabil, ce ofera  o autonomie de pana la 8 ore de inregistrare continua . Reincarcarea acumulatorului  se face automat prin simpla conectare a reportofonului la orice mufa USB a computerului .

Reportofonul spy are dimensiunile  unui are dimensiunile unui mp-3 player  normal  , deci nu va iesi cu nimic in evidenta , iar activarea reportofonului se face de la singurul buton cu care este prevazut.

Stick-ul USB cu reportofon spion  poate inregistra tot ceea ce se vorbeste in jurul lui pe o raza de 8 metri si are si o clema pentru a putea fi prins de tricou sau geaca . Inregistrati audio fara sa dati nimic de banuit .

Specificatii tehnice stick USB reportofon  model SR4GBBMP

 

Model

SR4GBBMP

Format inregistrare audio

.WAV , cu 192 Kbps ( bit-rate)

Raza microfon

max 8 metri

Memorie

4Gb = 48 de ore

Activare la sunet

NU

Acumulator

Reincarcabil ,incorporat lithium-ion 110 mAh

Autonomie

pana la 8 ore de inregistrare continua

Incarcare

la orice USB

Conectare la calculator

2.0 , functioneaza si ca un memory stick obisnuit

Greutate

doar 14 grame

Dimensiuni

Lungime: 6 cm  x Latime 2 cm x Grosime 1 cm

Productie

China (casti bonus )

 

Garantie 2 ani .

Pretul include TVA.

Parere despre produs

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare