Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Reportofon spion cu detectie voce mascat in stick usb 4 Gb

Mai multe poze

Reportofon spion cu detectie voce mascat in stick usb 4 Gb

Preţ normal: 280,00 RON

Special Price 255,00 RON

Availability: In stoc

Testeaza acum reportofon spion mascat cu activare la sunete in stick usb 4 Gb .Ideal pentru spion discret . Cel mai mic pret garantat. PROMOTIE ! Vezi PRET ACUM !!!
Descriere produs

Detalii

 

Tinut la legatura cheilor , la usb-ul computerului , pus pe birou, in buzunar, in masina sau chiar ascuns in diferite obiecte, acest stick reportofon va inregistra tot ce se vorbeste pe o raza de 8 metri in jurul lui  .

Memoria de 4 Gb este suficienta pentru  70 de ore inregistrari audio. Produsul se poate folosi si ca stick de memorie normal , pe care puteti salva orice vreti dumenavoastra .

Datorita functiei de detectie vocala , acest reportofonul SR-0922  va inregistra doar daca se detecteaza  sunete in raza lui de actiune . Pe memoria stick-ului reportofon se va inregistra  doar atunci cand se vorbeste , perioadele de liniste fiind sterse , pentru a economisi memorie si acumulator , iar analiza inregistrarilor este mult mai facila si comoda  

Reportofonul spion SR0922 are incorporat un acumulator Li-ion reincarcabil, ce ofera  o autonomie de pana la 16 ore de inregistrare continua . Reincarcarea acumulatorului  se face automat prin simpla conectare a reportofonului la orice mufa USB a computerului .

Mai mult, acest reportofonul stick usb SR0922  poate inregistra continuu daca este conectat la USB-ul PC-ului  . Cu alte cuvinte inregistreaza continuu si se incarca automat prin conectarea la usb-ul computerului in limita a 70 de ore .

Reportofonul stick VR-09 are dimensiunile  unui stick de memorie normal  , deci nu va iesi cu nimic in evidenta , iar activarea reportofonului se face de la singurul buton cu care este prevazut ( in lateral , mic , discret si usor de actionat ) .

Stick-ul USB cu reportofon SR-0922 poate inregistra tot ceea ce se vorbeste in jurul lui pe o raza de 8 metri.

Specificatii tehnice stick USB reportofon  HSR0922

 

Model

SR0922

Format inregistrare audio

.WAV , cu 128 Kbps ( bit-rate)

Raza microfon

max 8 metri

Memorie

4Gb = 70 de ore

Activare la sunet

da, inregistrare automata la detectia sunetelor de peste 40 dB

Acumulator

Reincarcabil ,incorporat lithium-ion 160 mAh

Autonomie

pana la 15 ore de inregistrare continua

Incarcare

la orice USB

Conectare la calculator

2.0 , functioneaza si ca un memory stick obisnuit

Greutate

doar 14 grame

Dimensiuni

Lungime: 6.5 cm  x Latime 2 cm x Grosime 1 cm

Productie

China

 

 

Garantie 2 ani .

Pretul include TVA.

Parere despre produs

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare