Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Reportofon spion mascat in stick usb 4 Gb

Mai multe poze

Reportofon spion mascat in stick usb 4 Gb

Preţ normal: 280,00 RON

Special Price 222,00 RON

Availability: In stoc

Vezi acum Reportofon spion mascat in stick usb 4 Gb argintiu disponibil pe spion.com.ro la preturi avantajoase. Comanda online microfon spion !
Descriere produs

Detalii

Mini reportofon spion in  USB, sub forma unui stick de memorie  obisnuit cu memorie interna 4 Gb si acumulator de Lithyum incorporat model SMRG34GB .

 

      Autonomia bateriei este de pana la 15 ore de inregistrare continua iar reportofonul are incorporat o memorie de 4 Gb, pe care pot fi stocate de pana la 48 de ore de inregistrari clare .

      Pentru ascultarea  inregistrarilor pe calculator, nu aveti nevoie de nici un program de conversie, sau de drivere. Inregistrarile sunt salvate, pe memoria reportofonului direct in formatul WAV.

 

Reportonul SMRG34GB poate fi folosit si ca stick normal de memorie  pe care puteti stoca orice informatie doriti dumneavoastra .

Activarea inregistrarilor se face foarte usor de la singurul buton ( bine camuflat )  aflat pe laterala stickului , iar reportofonul poate inregistra si atunci cand este conectat la usb-ul computerului ...48 de ore continua .

 

 

Specificatii tehnice Stick reportofon 4 Gb alb cod SMRG34GB

 

- Formatul de inregistrare: WAV

- Calitatea de inregistrare: 192Kbps

- Capacitatea de stocare: 4Gb - aprox. 48ore

- Memorie incorporata: 4Gb

- Sensibilitate microfon: max. 5-7 metri

- Baterie incorporata: Li-Polymer

- Timp de functionare baterie: max. 15ore

- Timp de reincarcare baterie: 3ore

- Dimensiuni: 72x21x13 mm

- Greutate: 15g

- Culoare: alb cu argintiu

 

Garantie 24 de luni .

Parere despre produs

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare