Spion.com.ro - Magazin online specializat in vanzare de produse spionaj va ofera echipamente de ultima generatie pemtru siguranta dumneavoastra!

Stick Usb Reportofon Spion Profesional 4GB, 24 de ore, sunet ultra clar

Mai multe poze

Stick Usb Reportofon Spion Profesional 4GB, 24 de ore, sunet ultra clar

Preţ normal: 550,00 RON

Special Price 398,00 RON

Availability: In stoc

Cel mai performant reportofon spion la cel mai bun pret. Stick Usb Reportofon Spion Profesional 4GB, 24 de ore, sunet ultra clar - o investitie sigura de care va puteti bucura pe termen lung doar de la spion.com.ro.
Descriere produs

Detalii

Model nou, imbunatatit ( cel  mai performant la ora actuala ) pentru stick usb de memorie reportofon spion cu casti si functie mp 3player. Astfel puteti asculta in mod direct tot ce ati inregistrat in secret. Oricand puteti copia si salva inregistrarile pe orice PC sau Laptop.

Foarte importanta este functia de datare a inregistrarilor spy. Fisierele vor contine in denumire data si ora la care au fost efectuate, usurandu-va actiunea de supraveghere.

Reportofonul spy MSSP4GBHN12 mascat in stick usb are doua modalitati de inregistrare, sau doua functii distincte. Una prin care inregistreaza la claritate sporita ( super calitate - pentru discutii in soapta  sau pentru o distanta mare fata de emitent - incaperi mari) , si o a doua functie, prin care se opteaza pentru autonomie indelungata, in cazul inregistrarii unor discutii la o intensitate normala, specifica  vocii umane.

Activarea stickului ca reportofon, inregistrarea propriu zisa se porneste discret dintr-un buton lateral.

Reportofonul spy mascat in stick USB de Memorie cu casti si functie de redare MSSP4GBHN12 are dimensiunile unui stick normal 2.5 cu 7.6 cm iar pe memoria interna de 4 Gb incap circa 280 de ore de inregistrari. Acumulatorul incorporat  in reportofonul cu mp3 player permite si 24 de ore de inregistrari in continuu.

Functia de stocare ca simplu stick usb este oricand accesibila, iar functia mp3 player va poate relaxa daca decideti sa ascultati muzica.

Specificatii tehnice:

Dimensiuni

76mm×24mm×11mm 

Greutate

16g

Acumulator

3.7V 130mAh

Durata inregistrare

24 ore

Format audio

WAV

Rata de inregistrare

32Kbps / 384Kbps

Spatiu de stcare

4Gb -280 ore sau 8Gb- 560 ore


Garantie 2 ani .

Parere despre produs

S-ar putea sa va intereseze si produsele urmatoare